Bli en del av vårt team!

Vårt team: Vi är ett sammansvetsat team och lägger stor vikt vid att hjälpa och stötta varandra. Vår styrka ligger i att kunden har ett team av konsulter så att de alltid har någon som kan hjälpa vid behov. Hos oss råder en familjär stämning med högt i tak och där stor vikt läggs vid att alla ska ha en bra balans mellan arbete & privatliv.  Hos oss har du goda utvecklingsmöjligheter och kan vara med och själv påverka både arbetsuppgifter & arbetstid.

Arbetet som konsult: Som konsult får du chansen till varierande och utmanande uppdrag. Det ger dig bred erfarenhet och kunskap inom olika branscher såväl som olika områden. Du får ett omväxlande arbete med nya lärdomar och utmaningar både i form av arbetsuppgifter och uppdragsgivare. 

Sugen på en ny utmaning? Känner du dig redo för en ny utmaning professionellt? Skulle du passa in i vårt team och rollen som ERP konsult? Då hoppas vi att du hör av dig till oss! Vi söker både anställda och underkonsulter och vi tar tillsammans fram den lösning som passar bäst för båda parter. 

Kontakta oss

Kontakta oss:

Om du har frågor eller vill skicka in en ansökan når du oss lättast genom att skicka ett mail till jobb@b-link.se. Du kan också använda kontaktformuläret här. Tveka inte att höra av dig om du har några funderingar!