Konsulttjänster inom affärssystem​

B-link Competence tillhandahåller en mängd konsulttjänster kopplade till affärssystemstjänster och vi är särskilt specialiserade på Unit4-ERP. Våra tjänster inkluderar bland annat applikationsstöd när användarna behöver löpande stöd i systemet och projektledning i samband med implementering eller uppgradering.

Det kan ibland vara svårt att få tag på den kompetens som krävs för att sköta hela affärssystemet med underhåll, utveckling och användarstöd. Genom våra systemförvaltningspaket får ni en personlig kontakt som lär känna ert system och verksamhet. Vi hjälper er att identifiera risker, behov och möjligheter för att sedan stötta med kontinuerlig utveckling, underhåll och support av affärssystemet. Det är en kostnadseffektiv, trygg och enkel lösning som anpassas efter er storlek och ert behov.

För att ni ska få ut mesta möjliga av ert affärssystem finns våra konsulter där för att stödja er med utveckling av systemet samt göra nödvändiga anpassningar som standardlösningen inte erbjuder. Behöver ni lära er mer? Då kan våra utbildningar vara något för er.

Söker du en offert eller vill höra dig för mer vad vi skulle kunna göra för er? Tveka inte att kontakta oss! Varför inte boka ett kort möte för att få en mer personlig kontakt med oss och våra konsulter.